уеб дизайн студио

Лого дизайн и корпоративна идентичност

Изработката на лого се съобразява с доста фактори, затова се доверете на дизайнерите от Slavov Studio, за да превърнете бизнеса си в разпознаваема марка.

дизайн и изработка на лого

Всички разпознават компанията в логото на леко отхапана ябълка нали? Всички знаем какво говори това лого за компанията- иновативност, качество, социален статус, страхотен дизайн.

Качествената изработка на фирменото ви лого е от изключително значение, то е част от вашата корпоративна идентичност, която ви отличава от всички останали конкуренти на пазара. Tо трябва по недвусмислен начин да препраща към вашата компания.То трябва да е първото нещо, което асоциират клиентите ви щом чуят името на бранда ви.

Изработката на лого се съобразява с доста фактори, затова се доверете на дизайнерите от Slavov Studio, за да превърнете бизнеса си в разпознаваема марка.

Разгледайте нашето портфолио сега!

Какво е важно да знаете при изработката на лого

Предназначение

Логото няма да е изобразено само на визитките или уеб страницата ви. То може да бъде отпечатано на брошури, флайери, рекламни торбички или дори билбордове. Затова винаги се консултирайте с нас за значението на символите, броя на цветовете и сложността на изработката. Ние ще ви дадем най-добрия съвет!

Целева аудитория

Целевата аудитория има значение. Ако целевата ви група е млади тинейджъри със сигурност ще бъде ефектно да имате модерно и цветно лого. Но ако аудиторията ви е висок клас бизнесмени, то логото ще трябва да бъде в по-консервативен стил, без натрупване на много цветове.

Бизнес ниша

Бизнес нишата определя модела на целият ви бизнес. Логото не прави изключение от това. Ако сте счетоводна кантора, креативността при изработката на лого не е толкова толерирана, колкото при изработката му за маркетингова агенция например. Доверете се на Slavov Studio, за да бъде вашия бранд уникален и разпознаваем от потребителите.