уеб дизайн студио

Екип

Христофор Славов

Основател и дизайнер

Славов е в интернет индустрията от 2001 година. От 2003 до 2006 година работи като ръководител проекти в американската компания Antelsoft, занимаваща се с разработка на интернет приложения и софтуер.

Той е управител на фирмата и ръководи цялостния процес в нея. Притежава добри комуникативни и мениджърски умения. Като един от основателите, е отдаден изцяло на задълженията си и работи с удоволствие във фирмата.

Цветомир Господинов

Програмист и системен администратор

В интернет индустрията от 2006 година. Занимава се със системно администриране от 2008. Отличен опит с Linux базирани ситеми и мрежи. Създател на множество скриптове за фрийленс пазара.

Работи за Slavov Design Studio от 2009 година.Той е човекът, който поддържа техническото оборудване на фирмата и се грижи за непрекъснатата работа на всички сайтове, които създаваме. Участва в разработването на сложни уеб базирани софтуерни системи работещи върху специално изградени хардуерни изфраструктури специално за клиента.

Тихомир Господинов

Програмист

Дипломиран инженер по Телекомуникации в Русенски университет. Занимава се с програмиране и разработка на мобилни, уеб и декстоп приложения от 8 години. Участвал е в разработката на земеделски и гис софтуер. Работи за freelance пазара от 2012г.

С уеб програмиране се занимава от 2004 година, но най-голямо професионално развитие получава след като става част от екипа на Славов Дизайн Студио през 2014 година.

В настоящето няма проблем, който да не може да разреши бързо и качествено.

ДИНКО АТАНАСОВ

Програмист

Динко Атанасов е млад програмист, един от последните присъединили се към екипа на Slavov Studio. Роден е в Стара Загора, завършва Търговската гимназия „Княз Симеон Търновски“, след което учи бизнес информатика в Стопанска академия „Д. А. Ценов“ гр. Свищов. Във фирмата той има шанс да развие своя потенциал и да учи нови неща. Амбициозен и не се страхува от предизвикателства.

Кремена Братанова

Програмист

Кремена Братанова е Front-end/PHP програмист и техническа поддръжка в Slavov Design Studio.

Завършила е магистърска степен по Електроенергетика в Технически Университет – София. От 2014 година се занимава с програмиране, като се е специализирала предимно във Frond-end технологии като HTML, CSS и Javascript – AngularJS, JQuery и др. Има опит в програмирането с PHP, като в Slavov Studio развива стремглаво своите знания и компетенции. От скоро е преподавател във водеща академия по програмиране в Стара Загора.

Перфекционистка е по природа и обича всичко около нея да е стандартизирано. Винаги има свежи идеи и намира начин да подобри и оптимизира всичко, с което се захване.

МАРИНЕЛА ТЕНЕВА

Графичен и уеб дизайн

Маринела е в екипа на Slavov Design Studio отскоро, но се учи бързо в новата за нея сфера на уеб дизайна.

Завършила е НГПИД „Акад. Дечко Узунов“ гр. Казанлък с Пространствен дизайн. През тийнейджърските си години се занимава с литературно писане и илюстриране на книги към творчески клуб „Светлини сред сенките“, гр. Казанлък. През 2013г. завършва бакалавърска степен с „Инженерен дизайн“ и през 2015г. -магистърска с „Дизайн на рекламни продукти“, и двете в Технически университет – София.
Има една дуетна изложба през 2008 г., а през 2010 г. – спечелено 3-то място в конкурс на Загорка АД за нов дизайн на бутилка

Творец по природа, тя обича цветовете, разчупените форми и абстракцията. В Slavov Design Studio преоткрива една нова сфера на дизайна – а именно тази на уеб дизайна. Харесва подредеността и логиката, която следва, а в същото време и възможността да се създава нещо отличително и уникално само по себе си за всеки дизайн.