уеб дизайн студио

История

Нека оставим фактите сами да говорят за нас….

2006: Година на създаване

Фирмата е сформирана през далечната 2006 година, когато двама ентусиасти Христофор Славов и Пламен Атанасов създават бранда Slavov Studio. И двамата са експерти в уеб дизайна и програмирането, което им дава увереността да стартират собствен бизнес.

 

2007: Първи офис отваря врати

През 2007 година първият офис на фирмата отваря врати в Стара Загора с екип от 3 човека.

Фирмата стартира плахо с няколко проекта, но препоръката на доволните клиенти, както и високото качество на работа бързо издигат фирмата до една от най-успешните в България в сферата на уеб дизайна и изработката на сайтове и електронни магазини.


 

2009: Създаване на Slavov CMS

Ключов момент в развитието на фирмата ни е разработката и реализацията на собствена система за управление на съдържанието през 2009г., Slavov CMS. Тя гарантира на нашите клиенти лесно управление на уеб сайта, SEO Friendly структура и висок клас на сигурност до информацията. През 2013 година на база 4 годишен опит разработихме втора версия която е още по "интелигентна" и лесна за използване. Към момента над 300 уеб сайта са базирани на Slavov CMS.

 

От 2006 до днес…

За да се задържи едно дизайнерско студио в условията на жестока конкуренция и непрекъснати промени в тенденциите се изисква много постоянство, търпение и любов към работа. Ние притежаваме от всичко по много..

През всичките тези години фирмата инвестира сериозен ресурс в хардуерното и софтуерното оборудване, постоянно обучение на служителите си, както и усъвършенстване на процесите при управление на проекта. Използваме Agile концепцията при управление на проектите си , както за да отговорим на нарастващите изисквания на клиентите, така и да гарантираме високо качество при изпълнението на проектите.

Ако все още се колебаете, дали ние сме правилните хора за вашия проект, то запознайте с нашето портфолио, както и с нашите доволни клиенти.