уеб дизайн студио

Референции

„Възраждане-Касис" ООД

С настоящата референция изразяваме благодарноспа си към екипа на фирма „Нетмедия БГ" ЕООД, за професионализма и уменията им в сферата на интерактивните услуги.

„Възраждане-Касис" ООД е фирма, специализирала се във вноса и дистрибуцията на ветеринарномедицински продукти и медицински консумативи. От създаването на фирмата ни до днес се утвърдихме не само като надежден партньор на своите клиенти, но и като фактор в бранша.

С екипа на Slavov Design Studio работим от началото на 2017г. до ден днешен. През този период на съвместна ни работа екипа на фирмата изработи и администрира корпоративният ни уеб сайт и ни предлага хостинг услуга. С предложенията и идеите си допринесоха както за иновативната му визия, така и за оригиналния начин за представяне на продуктите ни.

Натрупаният опит, изключителния професионализъм и компетентност, както и постигнатите резултати са гаранция, че Slavov Design Studio заслужава доверието на бъдещите си клиенти.

Цветан Ботев, Управител

Изтегли оригинала в PDF

АКТИМ ООД

С настоящата раференция ние Актим ООД бихме желали да изразим своята висока оценка за осъществените със Славов Дизайн Студио проекти по дизайн и изграждане на корпоративен уеб сайт за нашата фирма.

За времето на съвместната ни работа със Славов Дизайн Студио ни дава основание да дадем висока оценка за качеството на обслужване и сроковете за изпълнение на задачите , както и за професионализма и отговорността на екипа на фирмата.

Горещо препоръчваме Славов Дизайн Студио , като компетентен , надежден и коректен бизнес партньор.

Ралица Кулезич, Управител

Изтегли оригинала в PDF

Бабанови ООД

Фирма „Бабанови“ ООД град Стара Загора издава настоящата референция на фирма „Славов Студио“ ЕООД , като изпълнител на договор за изработка на уеб сайт и интернет реклама.

Със „Славов Студио“ ЕООД ни свързва пълноценно сътрудничество.В процеса на съвместна работа те доказаха многократно своя професионализъм и коректност.

Фирмата разполага с екип от специалисти , които благодарение на своя опит и вътрешно - фирмената организация , спазват точни срокове , като запазват качеството на високо ниво.

За нас „Славов Дизайн Студио“ е един незаменим партньор със своята висококачествена, прицизна и професионално свършена работа, както и със стриктно изпълнение на всички поети ангажименти.

Ангел Бабанов, Управител

Изтегли оригинала в PDF

АБ Студио София ЕООД

Референция относно дейността на Slavov Design Studio във връзка с разработка на фирмени сайтове за АБ Студио София ЕООД

АБ Студио София ЕООД е водеща фирма в проектирането , изработването и монтажа на стъклени душ-кабини ,преградни стени,паравани и различни модели огледала,мебели за баня ,полици ,декоративни пана и др.

Екипът на фирма АБ Студио София ЕООД изказва своята удовлетвореност от работата си със специалистите на Slavov Design Studio по създаване ,дизайн и поддръжка на сайтовете на фирмата.

Първите ни впечатления бяха, че в Slavov Design Studioсе работи коректно и бързо като се вземат предвид всички изисквания на клиента.В течение на работата, нашите впечатления се затвърдиха и ние възложихме на фирмата изпълнението на още сайтове за различните ни продуктови линии и търговски марки.

По време на нашата съвместна работа ,екипът на Slavov Design Studio ни позволи да участваме активно в изработката на сайтовете.Нашето мнение и оценки винаги са били водещи при финалните решения относно външния вид и функционалността на сайтовете ни.

Позитивното отношение , ориентирано към клиента , наред с професионалното мнение, съвети и насоки, който получихме от Slavov Design Studio, оценяваме изключително високо.

В резултат на добрата комуникация между АБ Студио София ЕООД като клиент и Slavov Design Studio като изпълнител, смятаме ,че постигнахме много високи резултати, както във визуално отношение и въздействие на сайтовете ни ,така и както възвращаемост на нашите вложения за изработка на сайтовете.Препоръчваме Slavov Design Studio на всеки ,който търси бързина ,коректно отношение и висока ефективност.

Биляна Иванова, Мениджър ключови проекти

Александър Велков, Управител

Изтегли оригинала в PDF

ИТР България ООД

Благодарствено писмо

Професионализъм, коректност и иновативност това са част от качествата ,които срещнахме в работата си с компанията Slavov Studio .Изключително модерно мислене в областите на WEB дизайн и WEB програмиране , ни помогна да осъществим желаните проекти.Грижата за клиента и времето за реакция са един от основните предимства на компанията.Благодарение на Slavov Studio нашият бизнес се развива по-бързо!

Самир Алдайри, Управител

Изтегли оригинала в PDF

Евробилд ООД гр.Бургас

С настоящата референция „Евробилд“ ООД споделя удовлетворението си от работата със Slavov Design Studio, които създадоха веб сайта на компанията ни. "Евробилд“ ООД измина дълъг път за да открие дизайнер, който според нашите представи да съумее да улови желаната визия и система на администриране.

При реализирането на възложената задача екипът на Slavov Design Studioуспя да ни спечели с предварителното обсъждане на конкретните ни очаквания.

По време на съвместната ни работа екипът се съобрази с всичките ни изисквания,като същевременно споделяше с нас експертен опит, от който имахме възможност да се възползваме.

Благодарение на добрата комуникация между нас ,бе създаден сайт с актрактивна визия и функционалност.Получения продукт изцяло отговаря на нуждите и изискванията на нашата компания и съдържа послението ,което ние искаме да отправим към нашите клиенти и партньори.

Няма как да не отбележим, че като наши партньори те работеха с желание и прецизност в детайлите , за което говорят и постигнатите резултати.

Изразяваме удовлетворението си от съвместната ни работа , благодарим им за търпението ,професионалната работа и отличните делови отношения. 

Препоръчваме Slavov Design Studio като коректен и надежден професионален партньор.

Мирослава Митева

Изтегли оригинала в PDF

ACS Consulting Ltd

Препоръка

Да послужи там,където е необходимо!

Пишем настоящите препоръки в полза на Slavov Design Studio за работата, с която се ангажираха в представянето на нашия бизнес.

Спълното разбиране ,че комуникациите чрез интернет са изключително важен аспект за един успешен бизнес, в тяхното лице открихме една насърчителна преспектива.

Работата с тях от самото начало на проекта ни достави истинско удоволствие.
Специалистите на Slavov Design Studio ни изслушаха внимателно и без никакво отлагане създадоха уеб сайт, който е високо професионален – силен и елегантен,като успяха да уловят настроението, което търсихме.

Проучвайки конкурентни уеб страници в подобни практически области , те гарантираха ,че нищо не е принебрегнато или е погрешно разбрано. По време на процеса на реализация ние нямахме усещането за съпротива или нежелание да се правят корекции – това много ни впечатли .

Високо оценяваме опита на Slavov Design Studio в тази област и подкрепата, която ни оказаха. Нямаме никакви колебания да препоръчаме Slavov Design Studio и за бъдеще.

Ако искате да знаете повече за тази много отговорна и гъвкава компания, не се колебайте да се свържете с нас.

Фредерик Йежек, Управител

Изтегли оригинала в PDF

SANA SPA HOTEL

С настоящата референция бихме искали да споделим своята удовлетвореност и висака оценка за работата и професианализма на Slavov Design Studio.

Благoдарение на индивидуалният им пoдход и детайлно проучване на нуждите ни, те изпълниха заданието си отлично.

Slavov Design Studio изградиха новата визия на сайта ни, спазвайки всички договорени срокове и изисквания. Проявените тьрпение и креативност на екипа им допринесоха за съвременния ни oблик, функционалност на сайта ни и удобен интерфейс. Улесниха рабатата и допринесаха за доброто ни представяне в интернет пространството.

Продължаваме да разчитаме на тяхната техническа поддръжка за оптимизирането на сайта ни. Препоръчваме Slavov Design Studio, стyдио за уеб дизайн, като коректен партньор, на кайто може да се разчита за генерирането на добри уеб решения, контрол над съдържанието и сигурност на информацията Ви.

Нели Гергевска, Управител

Изтегли оригинала в PDF