уеб дизайн студио

Дизайн и създаване на онлайн магазини

Ние правим магазини които продават! Управляват се лесно и разполагат с всчико необходимо за успешна онлайн търговия

Искате ли вашите клиенти да пазаруват лесно и удобно? Искате ли да прескочите физическите ограничения като пренесете бизнеса си онлайн? Искате ли да привлечете повече клиенти?

Доверете се на екипа на Slavov Studio, защото ние изработваме интернет магазини, които продават. Над 5-годишният ни опит и създадените над 100 онлайн магазина в различни бизнес ниши ни дават увереността да твърдим, че електронните магазини, които създаваме карат потребителите да се връщат отново и отново.

Онлайн пространството е единственото място, където магазина ви е отворен 24/7 в денонощието, обслужва сам клиентите ви , защото им дава свободата да избират какво и кога да разгледат, как да поръчат и по какъв начин да платят. Ако все още нямате онлайн магазин за електронна търговия не бива да се бавите и минута повече.

Изпратете запитване за оферта сега!

Какво отличава онлайн магазините, които правим?

Интуитивен дизайн

Ние от Slavov Studio съчетаваме най-добрите практики в уебдизайна на онлайн магазини с основните концепции за потребителско преживяване, за да направим магазините интуитивни за ползване.  Правим магазини, които продават, защото създаваме емоционална връзка между продукта и потребителя чрез интуитивен и семпъл дизайн.

Лесна навигация

Успешното потребителско преживяване се допълва и от лесна навигация. Тя е задължителна за електронни магазини, за да могат потребителите да се ориентират бързо и лесно в асортимента от предлагани продукти. Лесната навигация се създава от семпъл дизайн и функционалност, който следва потребителското мислене и поведение. Това е основен компонент за успешни продажби в е-търговията.

Добра оптимизация

Перфектно оптимизирани продуктови страници на вашия електронен магазин. Изчистен код, без утежняване, който търсачките обожават! Бърз сайт, който се индексира прекрасно и ще даде здравата основа на вашия онлайн маркетинг, който ще увеличи продажбите  ви. Не е ли това перфектната комбинация, за да покорите върховете на Google,Bing или Yandex?