уеб дизайн студио

Разработка на мобилни приложения

Мобилните устройства със сигурност са едни от най-често използваните в ежедневието ни, като тяхното приложение нараства с изключителни темпове.

създаване на приложение за мобилни приложения

Достигнете до повече клиенти на новите „мобилни“ пазари ! Знаете ли, че според проучването на AdMob за Google, 64% от потребителите ползват средно около 5 мобилни приложения ежедневно.

Направете бизнеса си познаваем с интересно мобилно приложение, ангажирайте мобилната си аудитория и ги направете свои лоялни клиенти. Мобилните приложения са още един канал, през който можете да разширите кръга на потенциалните си клиенти с подходящ бизнес модел на мобилното приложение.

Доверете се на Slavov Studio за изработката на вашето мобилно приложения. Ние ви даваме:

  • консултация за най-добрите практики в мобилната навигация- лесната навигация за потребителя, трябва да бъде основна стратегия при изграждане дизайна на приложението.
  • консултация за регистрация на фирмени профили в най големите магазини за мобилни приложения- Google Play и AppStore
  • богат опит в изграждането на мобилни приложения
  • ние сме екип от специалисти с дълбоки познания в областта, който е базиран както на опита ни, така и на ежемесечните обучения за мобилни обучения, в които инвестираме времето си.

Разработваме мобилни приложения на следните платформи

Приложения за Apple iOS

Създаваме мобилни приложения, които включват дизайн и разработка на приложения за iPad, iPhone, iPod, базирани на IOS операционна система. Спазваме всички препоръки и стандарти на Apple, за да бъде вашето приложение удобно и лесно за използване.

Приложения за Android

Изработваме приложения за Android базирани смартфони и таблети, като спазваме всички най-добри практики за мобилен дизайн. Следваме препоръките на Google за Android Mobile Application, за да създадем най-добрия продукт, който потребителите да използват с лекота и желание.

Не забравяйте !

Mобилните приложения притежават потенциала на viral рекламата или разпространяването му вирусно сред потребителите. Когато един продукт е добър, той сам стига до потребителите в големи мащаби. Не се колебайте, а изпратете запитване за оферта сега!