уеб дизайн студио

За нас

Slavov Studio е бранд, който гарантира качество и прецизност при изработката на сайтове, онлайн магазини или системи за управление на бизнес процесите.

Не бихме казали клишираното „ние сме най-бързо развиващата се компания „ в сферата на уеб дизайна и уеб разработката- нека за това да говори нашето портфолио и нашите доволни клиенти.

Не бихме използвали клише, защото ние никога не сме влизали в никое клише. Също както не използваме готови шаблони и системи или готови дизайни при изработката на нашите сайтове, така и ние самите не сме шаблонни!

Във всеки проект влагаме много старание, много усилия и част от нас, пречупваме го през призмата на собственото виждане за света, като този почерк личи във всичките ни проекти.

По-скоро бихме казали за себе си, че не спираме да се развиваме! Интернет индустрията се мени с изключително бързи темпове и за да бъдеш винаги на гребена на вълната постоянното обучение и усвояване на нови технологии и практики е ключов момент за развитието ни като фирма.

Slavov Studio се състои от екип от професионалисти – дизайнери, програмисти и маркетинг специалисти, които са се доказали в работата си в над 8-годишния опит на компанията. Над 300 проекта, излезли от работилницата на Slavov Studio до този момент се налагат успешно както на българския, така и на международния пазар.

Много клиенти ни се довериха, доверете ни се и Вие!