уеб дизайн студио

Няколко причини да имате уеб базиран софтуер пред десктоп софтуер

Интернет и технологиите се развиват с бързи темпове. Ние следваме новите тенденции и добри практики. В следващите редове ще изтъкнем няколко предимства на уеб базирания софтуер пред десктоп софтуера.

  • По-ниска цена
    Причината да е по-евтин варианта на уеб базирания софтуер е, че дава възможност да се използва от неограничен брой устройства и места без да се заплащат допълнителни лицензи.
  • По-лесна поддръжка
    При уеб базираните софтуери не е нужен достъп до личния компютър на клиента. Промените или надгражданията се осъществяват по Интернет от всеки компютър, с който разполага клиента.
  • Спестяване на разходи за поддръжка
    Това идва от факта, че поддръжката на уеб базираните софтуери е по-лесна и достъпна.
  • Достъпност
    Фактът, че уеб базираните софтуери могат да се отварят и използват на всяко едно устройство, ги прави изключително достъпни и удобни.
  • Централизиране на информацията
    Цялата информация се съхранява в уеб сървър и по всяко време имате достъп до нея, ако имате админстративни данни за вход в сиситемата.

Имайки предвид предимствата, които предлагат всички уеб базирани софтуерни решения, все повече софтуерни компании се развиват в тази област. Клиентите също разбират необходимостта от това да имат достъп до собствена информация по всяко време и от всяко устройство, което е свързано с интернет.