уеб дизайн студио

Откъде знаем, кога е дошло времето за опресняване на сайта ни?

5 знака, че Вашия сайт се нуждае от редизайн:

Вашият сайт е жизненоважен инструмент за Вашият бизнес, така че е важно да се прави равносметка на това от време на време, за да се гарантира, че работи както трябва. Уебсайтът не е вечен, поради постоянно променящите се дизайни и технологии, както и необходимостта да се поддържа темпото. Вземане на решение за това дали е време да се инвестира в обновяване може да бъде трудна задача и най-добре е да получите експертни съвети от опитни уеб дизайнери, като екипът в Slavov Design Studio.

Ние поставяме нашия списък от ключови признаци, че имате нужда от редизайн на уеб сайта на Вашата фирма, така че компанията да продължава да процъфтява.

  • Трафика е намалял
    Може би най-очевидният знак е, ако броят на посетителите на вашия сайт е намалял. Това е тревожен знак, че нещо възпира или кара редовните посетители да не се върнат. Важно е да се направи преглед на статистическите данни за посетителите чрез Google Analytics, който е безплатен инструмент. Може би най-важните причини са дизайна или неактуалното съдържание. Каквато и да е причината, важно е да се обърнете към уеб агенция, която да направи редизайн на сайта Ви.
  • Вашият сайт не е с респонсив дизайн
    Както бе посочено в предишни публикации в блога, посещенията на уеб сайтове направени от мобилни устройства, смартфони и таблети расте експоненциално. Ако сайтът Ви се показва зле на мобилно устройство и е трудно да се движите из него с помощта на сензорния екран, тогава Вие вероятно губите трафик в резултат на това. Сайтовете с респонсив дизайн са разработени да се адаптират спрямо устройството, на което се разглеждат. Екипът на Slavov Design Studio може да Ви даде съвети за това, което ще работи за вашия сайт, така че не се колебайте да дойде и да разговаряме.
  • Отнема много време за зареждане и има остарели функции
    С днешният забързан живот и развити технологии хората не са подготвени да изчакат няколко секунди, за да се зареди уебсайт. Причината за забавянето може да е наличието на графики и функции, които не са нужни, но отнемат повече трафик за изтегляне, което прави сайта отчайващо бавен за всички посетители. Една добра уеб агенция ще бъде в състояние бързо да забележи нещо, което би могло да бъде причина за проблем и да ви помогне да направите вашия сайт по-бърз.
  • Посетителите напускат още от началната страница на сайта
    Посетителите напускат началната страница и не разглеждат сайта по-нататък, звучи познато? Това е ясен знак, че той се нуждае от освежаване, за да привлича хората. Ако не сте сигурни, какво е движението на посетителите Ви във Вашият сайт, тогава проверете това в Google Analytics. Такъв тип проблем лесно може да бъде поправен с някакъв нов текст и лъскав дизайн.
  • Не се показва в резултатите от търсенето
    Ако Вашият уеб сайт се нарежда лошо в търсачките (особено Google) за фразите, които са от ключово значение за продуктите и услугите, които предлагате, тогава това загатва сериозен проблем с Вашия сайт. Трябва да има постоянен приток на свежо, оригинално съдържание и да се актуализира редовно. Това може значително да подобри резултатите Ви в търсачките. Екипът на Slavov Design Studio може да предостави експертни съвети, какви промени са необходими за Вашия уеб сайт, за да се подобри класирането му в Google.

В крайна сметка в днешно време всички сайтове изискват постоянна работа по тях и техните собственици трябва да бъдат подготвени за това.